Tervetuloa! Welcome! Bienvenue! Benvenuto! Välkommen!

Toivon, että viihdytte!
Hope, that you enjoy!
keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Takaisin normaalissa arjessa, hope so!


 Hei kaikki blogikamut!

Aika on vierähtänyt kuin iltamissa rätin ja pesuaineen kaverina. Nyt alkaa olla talo puhdas ja savunhaju voitettu, mutta liki kaksi viikkoa siinä meni. En ihan äkkiä halua siivota :)

Kun alkoi tuo epäonnenputki, josta jo edellispostauksessa vuodatin, niin eihän se meinannut loppua lainkaan. Kahden viikon aikana on siis tsempattu lapsia, aiheutettu koko talon kattava savuvahinko ja puunattu jäljet, kaaduttu polvi ja ranne kipeäksi (vihoittelevat vieläkin vähän). Kovasta käytöstä hermostuneena (ilmeisesti) sanoi pesukone itsensä irti, jokin aika sitten korjatun takan pinta halkesi uudelleen ja jouduin perumaan kauan valmistelemani näyttelyn. Tuli hyvin testattua kuinka ikuisen optimistin pettymystensietokyky toimii :)

Ja kyllä se vaan pelittää! Tunteet on käyneet kyllä laidasta laittaan. Joinain päivinä olen opettanut pesukoneelle ja ämpärille kaikki kirosanat, joita osaan ja joinain päivinä on ollut ihan mukava puunata.

Tänään siivosimme autotallit ja "paketoimme" pihan lopulliseen talvikuntoon. Nyt saa tulla lunta ja räntää, enää ei tarvitse ajatella, että jotain olisi kesken ja jäisi talven alle.

Iltasella olen kutonut taas yhtä torkkupeittoa. Kutominen kun on rentouttavaa vaikka muuten olisikin väsyksissä. Laitan siitä kuvia seuraavaan postaukseen. Se valmistuu varmaan lähipäivinä.Kuvat on ikivanhan luonnoskirjan sivuilta. Joskus 90-luvun alkupuolelta. Molemmat on tehty ulkosalla nopsasti. Pajunkissojen luonnostelun muistan: paleli vietävästi sormia! Ruusu on muistaakseni Koiranruusu ja se on luonnosteltu tuttavan pihalla.

Mukavia hetkiä elämäänne!

Seija

8 kommenttia:

 1. On teille sattunut ja tapahtunut! Kauniita luonnoksia...

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että etikkavinkki hieman auttoi.
  On teillä ollut iso jobi.
  Muistan yhden joulun, kun lähdimme tapanina kyläileen. Lähtiessä mies käski vielä tarkistaa, että kaikki kynttilät ovat sammuksissa ja minä tein työtä käskettyä.
  Koira jäi yksin kotiin. Olimme noin kolme-neljä tuntia poissa ja kun tulimme kotiin kitkerä savu oli vastassa. Keittiön päydälle oli jäänyt puinen kynttelikkö ja siinä oli lasiset mansetit ja niden päällä vielä silkkimansetit. Kynttilät olivat palaneet loppuun, silkkimansetit sulaneet lasimansettien päälle mustaksi mönjäksi ja puinen kynttelikkö oli mustunut.
  Kangasliinassa oli palanut reikä.
  Koko talo olisi voinut palaa ja koira sen mukana, mutta suojelusenkeli taisi silloin olla kotona, en unohda sitä koskaan.
  En ollut huomannut kynttelikköä, kun ikkunalaudalla paloi sähkökynttelikkö, mutta huutia sain mieheltä, ja aiheesta.
  Eli sattuu sitä muillekin:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista Pariisia koskien. Tarkoitus on tosiaan kävellen tutustua. Olen varannut hotellin Operan alueelta, aika läheltä mihin lentokentältä Roissy Bus pysähtyy. On aika hyvin ottanut jo alueesta selvää netistä, pitää vielä kartta tulostaa ja muutenkin olen jo hahmottanut , missä suunnittelemani käyntikohteet ovat. Aamiaispaikkoja vielä pitäisi etsiä Operan alueelta, hotellissa on aikas kallis aamupala. yritetään pienellä budjetilla selvitä.

  Teillä on ollut epäonnea, tsemppiä!!

  VastaaPoista
 4. Huh. mikä urakka takana! Mutta pääasia, että kaikesta raskaasta puunauksesta oli apua ja hajuista ja noesta pääsitte. Nyt saatte kyllä työstänne nauttia.

  VastaaPoista
 5. Hengästyttää teidän puolesta mutta on siistit paikat ainakin eikä tarvii tosissaan vähän aikaan siivota. Henkisesti tunnut olevan ihan sujut jo homman kans mikä upeeta, itse kun ole hieman pessimisti olisin varmaan puolivuotisessa vitutuksessa (anteeksi karkea sanani, mikään muu sana ei sitä kuvaa oikein)
  Koittakaa pärjäillä ja josko voisitte viettää miehen kans sen rentoutumis illan koht puoliin mikä silloin jäi kesken:)

  VastaaPoista
 6. Voi hyvänen aika, onpa teille tapahtunut :( Toivotaan parempaa aikaa eteen päin!

  VastaaPoista
 7. On teillä ollut ikäviä tapahtumia kerrakseen!!!
  Nyt ei varmaan tosiaan tarvitse jouluksi pahemmin siivoilla, (yritän tässä löytää jotain positiivista puolta).
  Kauniita nuo luonnokset!
  Hyvää marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas teille kaikille kommentoinnista:) Liisalle tosi hyvää matkaa.
  Henrietta: Olis varmaan paikallaan se rentoutumisilta ja vaikka kaksikin :)))

  VastaaPoista

Hei kaikki kävijät, ilahdun kommenteistanne.
Hello, your comments make me happy.

Welcome,

Seija