Tervetuloa! Welcome! Bienvenue! Benvenuto! Välkommen!

Toivon, että viihdytte!
Hope, that you enjoy!




maanantai 30. elokuuta 2010

Kirpputorilta - From Flea Markets

Iloinen tervehdys taas teille kaikille:) Koska asuntomme sydän seilaa sekamelskassa takan kunnostuksen vuoksi ja estää sisustuspuuhat niin laitan korvikkeeksi vähän kirpputorihankintoja. Nämä ovat vajaan viikon takaiselta lähiseutukierrokselta. Aikaa käytin 4 tuntia ja rahaa 21 euroa.

Yläkuvassa keramiikkasydän, kynttilänjalka ja pitsikukkaro. Kukkaroa on hiukan korjailtava, mutta minusta se on aika viehko vanhanaikaisiin somistuksiin.

Happy greeting to all you again:) Our kitchen is still middle of the chaos because the fireplace is still unfinished. It be finished today. I can´t decorate now at all, so I send to you some photos about the catch which I found last week. I used four hours and 21 euros.
Sininen väri ei ole kuulunut vakioväreihini oikeastaan koskaan. Nyt se on alkanut pyrkiä pikkuhiljaa takavasemmalta kuvioihin ja tässä yksi sen aluevaltauksista. Olen aivan ihastunut näihin sinivalkoisiin astioihin. Niitä on tarttunut mukaani ensin aivan vahingossa ja ihmettelinkin mitä aioin niillä tehdä. Tämä on kesän viides hankinta ja nyt minusta tuntuu, että seuraavilla kerroilla etsin näitä tarkoituksella:)))

I really don´t like blue very much at all but somehow it´s now begin to please me. I have picked blue-white dishes nearly accidentally and now I´m very fond of them.

Arabiaa ei ole koskaan liikaa. Tässä hyväkuntoinen tarjoiluvati. Maksoi kokonaisen euron.

There is never too much Arabia dishes. This one cost one euro.

Tämä sosemylly oli pakko ottaa mukaan. Kuva ei täysin välitä sen ihastuttavia muotoja. Kunnon jynssäyksen jälkeen se on käyttökuntoinen, mutta otin sen meille ennenkaikkea ulkonäköseikkojen vuoksi.

This apparatus I have to take with me. It´s made in France and I like it´s figure.

Leima näyttää myllyn olevan ranskalaista tuotantoa. Numero kertoo ilmeisesti koon. Liekö kyseessä neljän litran mylly. Sen kokoiselta tuo vaikuttaisi. Keittiöön tämä kaunotar pääsi esille heti pesun jälkeen.

Tämä ihastuttava kahviastiasto halusi mukaani väkisin. Minulla on kaksi kahviastiastoa, joita käytän suuremmissa juhlissa. Tämä kertoi haluavansa ensi kesän romanttisiin kahvihetkiin. Nyt mulla on siis kolme kahviastiastoa, enkä mä edes juo kahvia!!! Liina on vanha revinnäiskäsityö ja erittäin viehättävä.

This is my third coffee set and I really don´t drink coffee! It just romantic. The tablecloth is old handcraft and very attractive.

Puulaatikko ja valkoinen pellavaliina muuttivat meille yhteensä eurolla.

This wooden box and the linen cloth cost one euro.

Tämä lasi on erittäin ohut ja kauniisti muotoiltu. Lasissa käsin virkattu pitsikaulus ja pikkuliina on käsin kirjottu. Hintaa näillä yhteensä 70 senttiä.

This glass in very thin. In it is hand made lace collar and the little cloth is emboidered by hand. All these cost 0.70 euros.

Pullo maksoi 20 senttiä. Korkki ja muotoilu viehättävät silmääni.

Old bottle is wonderful. It cost 0.20 euros.

Näitä tarjottimia tarvitaan aina. Kaksi kappaletta halkaisijaltaan liki 40 cm vatia maksoi yhteensä euron.

These two tray cost one euro.

Tämä salkku lähti mukaani kokeilumielessä. Se on aito virkamiessalkku, lukittava ja avain on mukana. Pinta on jotain muovista nahkajäljitelmää. Aion maalata sen valkoiseksi ja kirjailla siihen jotain tekstiä. Se tulee työpisteeseeni erinäisten pikkutavaroiden säilytykseen.

This briefcase I´ll paint white and put some letters on it. If it seems good I put it in my workstation and keep some little stuff in it.

Vanha keittiövaakani on hankittu kirpputorilta ja sen näyttötaulu alkaa olla niin kulunut, että se toimii enää koristeena. Tämä valioyksilö muutti meille tosikäyttöön. On tarkka ja siisti. Maksoi 2,50 euroa. Pitsiä on 60 cm ja se maksoi 30 senttiä.

This in my new-old kitchen balance. It and the lace cost 2,80 euros.

Lopuksi tämä viehättävästä kankaasta valmistettu essu, joka on oikeastaan mekko. Kietaisumalli, jossa takakappale on kaksinkertainen. Tosi hyvä päällä ja toimii trikoiden kanssa tunikana. Hintaa kokonaista 50 senttiä.

Finally the apron. The fabric is wonderful. Blue and little flowers in those white circles. It´s nice tunic. It cost 0,50 euros.

Tällaisia aarteita tällä kertaa. Huomena lähden lähikaupunkiin tervehtimään nuorinta poikaani ja hänen kanssaan suuntaamme sikäläisille kirpputoreille.

These kind are my treasures today. Tomorrow I go to neighbour town to see my son and with him I go to local flea markets.

Oikein mukavaa päivää ja alkavaa viikkoa kaikille teille. - Very peasant day and new week to all of you.

Seija

12 kommenttia:

  1. Olet tehnyt hienoja löytöjä! Minä onnistun aina kulkemaan kirpputorilla laput silmillä, joskus teen löytöjä. Tuo sosemylly etenkin on ihana.

    Kaunista alkuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Oi miten paljon kaunista tavaraa..ja halvalla olet saanut.
    Kiinnostava blogi sinulla..
    Mukavaa alkanutta viikkoa toivottaa Vaaralan Krisse

    VastaaPoista
  3. Oi joi, miten paljon kivaa tavaraa olet kirppikselta bongannut. Joskus sitä saa edullisesti.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  4. Halvalla oot tehny löytöjä! Toi kukkaro varsinkin on erittäin söpönen!

    VastaaPoista
  5. Aivan mahtavia löytöjä ja vielä edullisesti! Ihastuin tuohon pitsikukkaroon, tosi viehkeä!!

    VastaaPoista
  6. Hienoja löytöjä olet tehnyt ja edullisesti.
    Mulla olis tuollainen sosemylly varastossa, kun ostin joskus muovisen tilalle.
    Täytyy varmaan tuoda takas köökiin:)

    VastaaPoista
  7. Voi että mitä löytöjä olet tehnyt ja niin edullisesti! Vanhat kukkarot on hurmaavia ja tuo kahvikalusto näyttää tosi hyvältä!! Sininen on ihmeellinen väri minusta, kun hyvin monilla suomalaisilla se on lempiväri ja sitten taas joitakin se miellyttää vain sykäyksittäin niinkuin itseänikin :)
    Tuon mekon malli on oikein hyvä ja mikä hinta! Tuollainen pitäisi itsellekin ommella juuri leggingsien kaveriksi!

    VastaaPoista
  8. Minullakin sininen hiipii astioihin, ihan vaivihkaa. Ja tuo pitsikukkaro on todella kaunis, kelpaisi minulle.

    VastaaPoista
  9. Hienoja ostoksia.Oletkin löytänyt paljon kaikkea ihanaa.
    Oltiin kesällä tuttujen mökillä kylässä.Siellä oli ruoka-ja kahviastiasto sekalaista ja erillaista sinistä Arabian sarjaa ja oli kyllä hienot.Lautaset oli eriparia,mutta kaikissa sinistä sävyä,samoin kahvikupit.

    Minäkin ostin kolmella eurolla tuollaisen vaaán.Nyt sain mökille oman.

    Muukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista
  10. lumiomena:Kiva kun pistäydyit ja mukavaa viikon jatkoa:)
    Krisse: Kiitos Krisse. Iloista viikkoa:)
    Liisa, Sanna-Mari, Irma, Hanne: Kiitos:)
    Hilda: Ei kun ompelukone soimaan:)))
    Kirjailijatar: Kukkarossa on jotain hyvin salaperäistä, se puhuttelee minua:)))
    JaanaElina: Sekalaiset astiastot on siitä hyviä, että niitä voi täydentää paljon helpommin kuin yhtenäisiä:)

    VastaaPoista
  11. Todella upeita löytöjä olet tehnyt pienellä budjetilla.
    Kahviastiasto on hieno.
    Tuo salkkuidea taitaakin olla ihan kelpo idea toteutettavaksi.

    Hyvää syyskuun alkua sinulle!

    VastaaPoista
  12. Tienen Tan Tan Tan Menang
    Tienen titanium bolts Tan snow peak titanium Tan titanium max Tan 출장샵 Menang samsung galaxy watch 3 titanium Akshay Pemang Pemang Tertinggi. Bienenang Gacor Tinggi. Tienen Tan Pemang Tertinggi. Menang. Tienen Tan Tan Tan Menang Pemang Tertinggi. Tienen Tan

    VastaaPoista

Hei kaikki kävijät, ilahdun kommenteistanne.
Hello, your comments make me happy.

Welcome,

Seija