Tervetuloa! Welcome! Bienvenue! Benvenuto! Välkommen!

Toivon, että viihdytte!
Hope, that you enjoy!
sunnuntai 22. elokuuta 2010

Muistoja ja yksityiskohtia - Mementos and details


Itsetehdyt lahjat antavat parhaimmillaan saajalleen iloa vuosikausiksi. Saimme mieheni ja minä eräänä juhlapäivänä sisareltani ja hänen mieheltään moniosaisen lahjan, jonka jokaisessa osassa oli kaunis käsinkirjoitettu teksti.

Paperit oli kellastettu ja poltettu reunoilta ja ne ovat mielestäni tosi kauniita. Keräsin ne maalaamani rottinkikoriin tekemäni sydämen seuraksi. (Kori on hiottu vielä tämän kuvan ottamisen jälkeen vanhemman näköiseksi). Sydän on valmistettu nuorimman poikani hylkäämien housujen puntista ja sitä koristavat itse virkattu pitsi ja kirjonnat.

Self made presents can give happyness for their receivers for many years. Me and my husband got these letters one anniversary from my sister and his husband. Letters belong the present, where is many parts. Every part had one letter and the text told something about the presents part. I like these letters very much.

Kaksi kerrallaan ne pääsevät takan reunalle juuri maalattuun vanhaan ilmoitustauluun muistuttamaaan sanomallaan tärkeistä asioista ja ihmisistä, joilta ne on saatu :)

Two at the time they get to go on the notice board, which I painted and put on the mantelpiece.

Tiskipöydältä löytyy tällainen ryhmä. Äitini vanha piparitarjotin on kaunis saipuatelineenä. Saippuat olen saanut ystäviltäni. Toinen on appelsiinisaippua ja toinen kahvisaippua :) Molemmat ihanan tuoksuisia. Taustan esineet kirpputorilta ja kaapin kätköistä.

This composition in on the draining board. An orangesoap and a coffeesoap are on the Mama´s old cookie platterThey both smell wonderful. I´ve got them from my friends. The old stuff befind are from flea markets and my own closet.

Tämä pikku hella tarttui mukaan yhdeltä kirpputorilta. Se on aivan ihana, vaikka siitä puuttuvatkin hellan renkaat kun sen edellinen omistaja oli käyttänyt sitä tuikkulyhtynä?!? Alla oleva tarjotin on lapsuutenikodin pullalautanen ja keltainen liina erään ystäväni virkkaama.

This tiny oven is from a flea market. The tray is bun tray from my infantile home and one of my friends have made the yellow cloth.

Tässä yksi kulma suurelta tammipöydätä. Liina on omaa tekoa samoin kuin koru. Lasiastiat on kaivettu omasta kaapista. Kynttilän alla oleva Arabian kulho on kirpputorilta. Pitsikäsineitä olen käyttänyt 80-luvulla eräissä häissä ja vanhan kihartimen olen saanut ystävältäni lahjaksi. Kuvat, kotelo ja kirjeet ovat kirpputorilta.

There is one corner of the big oak table. I have made the cloth and the trinket. Those glasses are from own closet. The bowl is from a flea market. Lace gloves I´ve used in some weddings in 80-talet and that old curling iron I´ve got like present from my friend. Those pictures, box and letters are from flea markets.

Kiitos kaikille edellisen postauksen kommentoijille ja tervetuloa sydämellisesti uusille lukijoille :) Olen todella iloinen juttujeni saamasta kiinnostuksesta :):):)

Many thanks for all commentators of the last post and all you new readers, you are heartly welcome :) I´m so happy you are interesting in my stories.

Voikaa hyvin - Keep well,
Seija

21 kommenttia:

 1. sinualla on niin ihastuttavia tavaroita:)
  "lahja paperit" ovat loistava idea,
  ja kauniisti olet laittanut ne esille!

  leppoisaa uutta viikkoa!

  iltaterkut,
  päivi

  VastaaPoista
 2. Kiitos vastauksesta kysymykseeni tekstin teosta.Voisin kokeilla jossain vaiheessa miten onnistuu "ei niin vakaalla kädellä".

  Kauniita tavaroita kuvissa.Hurmaavia asetelmia.

  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on täällä taas kaikkea kaunista. Nuo kellastuneet paperit näyttävät kauniilta taulussa.
  Oikein ihanaa tätä alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo lahja sisareltasi! Muutenkin niin kauniita tavaroita ja käsitöitä!
  Kiitos vierailusta blogissani ja mukavaa kun liityit lukijaksikin !!
  Oikein kaunista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Päivi, maija maitoparta, Liisa ja Irma: Kiitos taas teille kaikille kommentoinnista ja kehuista. Mukavaa viikkoa teille kaikille :):)
  JaanaElina: Kannattaa kokeilla. Mun käden tarkkuus juontaa mun ammatista. Olen tottunut käsittelemään pieniä siveltimiä ja piirtelemään kirjaimia. Iloista viikkoa sinullekkin :)

  VastaaPoista
 6. Voi mitä kaikkea ihanaa kuvissasi...! Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentistasi♥
  Sinulla on paljon kauniita tavaroita ja on tärkeää, että moniin niistä sisältyy joku muisto.
  Mukavaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
 8. Kauniit nuo kellastetut paperit ja ihania pikku asetelmia!
  Mukavaa viikkoa toivottelen! :)

  VastaaPoista
 9. Vastavierailulla ja jäänkin heti lukijaksesi :) Itse tehdyt lahjat ovat niin parhaita, niissä on vertaiskuvallisesti mukana tekijänsä sydän.
  Hieman alemapana olevan postauksesi leipälaatikko on hurmaava. Rakastan tuoretta leipää ja tuollainen laatikko on varmasti arjen suuri ilo!

  VastaaPoista
 10. Mari, Hanne ja Hilda: Kiitos ja leppoisaa viikkoa teillekkin:)
  lumiomena: Kiva kun tulit käymään ja tervetuloa lukijaksi. Minäkin pidän kovasti tuoreesta leivästä :)

  VastaaPoista
 11. Kauniita asetelmia!
  Pitsikäsineet ovat upeat.
  Syvä kunnioitukseni upean liinan tekijälle!

  VastaaPoista
 12. Ihania tavaroita ja tekstejä ja kuvia ja vaikka mitä!Ja mikä energian määrä; hengästyn jo pelkästä lukemisesta =)

  t.sorella

  VastaaPoista
 13. Irene: Kiitos:) On mukava kun muut pitävät siitä, mitä on saanut aikaiseksi. Omia töitään ei aina oikein osaa arvostaa :)
  Phuong: Thanks:)
  leannaka: Mukavaa kun pistäydyit blogissani ja jäit lukijaksikin:) Kiitos kaikista kehuista, ne ilahduttavat kovasti:)

  VastaaPoista
 14. Oi mikä ihana kerrostarjotin, tuollainen on hakusessa jos joksus vaikka tärppäisi. Ja tuo pikku hella, mikä löytö, olisi ihan täydellinen lasten nukkeleikkeihin...sitten kun joskus saavat sen nukkekodin ;) Kivoja nuo tekemäsi tekstit laatikoihin ym. Miten olet ne toteuttanut? Itse olen miettinyt sabluunan leikkaamista, mutta on kyllä niin pientä pipertämistä...

  VastaaPoista
 15. Niin ihania tavaroita kuvat pullollaan.
  Tiskipöydän asetelmakin on niin kekseliäs!
  Kaunista...

  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 16. Kirsikka: Tekstien teon kerroin edellisessä postauksessa. Vilkaise sieltä :)
  Ulla-Kristiina: Kiitos :)

  VastaaPoista
 17. Blogissani on sinulle tunnustus ihanasta blogista,käy nappaamassa.

  Mukavaa loppuviikkoa

  VastaaPoista
 18. Nuo pitsikäsineet ja valokuvat ovat tosi kauniita. Niissä on ihan venäläinen tunnelma, sellainen tsehovilainen.

  VastaaPoista
 19. JaanaElina: Kiitos:))))
  Kirjailijatar: Minäkin pidän niistä kovin.

  VastaaPoista

Hei kaikki kävijät, ilahdun kommenteistanne.
Hello, your comments make me happy.

Welcome,

Seija